Roeselaarse Jeugdharmonie

[content_box custom_class=”grey”]

De Roeselaarse Jeugdharmonie o.l.v. dirigente Kaatje Chiers, is een bruisende groep jongeren die wekelijks op zondagmorgen van 10u30 tot 12u samenkomt om te musiceren. Naast de blaas – en slaginstrumenten zijn ook strijkers van harte welkom.

Uiteraard is naast het muzikale ook het sociale aspect heel belangrijk. Zo worden er heel wat nevenactiviteiten georganiseerd, waar de jongeren een hechte vriendengroep vormen. Samen op kamp, gaan schaatsen, naar een pretpark, genieten van een filmavond of ravotten op de spelletjesnamiddag.

[/content_box][content_box custom_class=”light”]

Jaarlijks organiseert de Roeselaarse Jeugdharmonie de workshop ‘Spelen met muziek’. Tijdens deze tweedaagse laten ze kinderen van het eerste t.e.m. het zesde leerjaar op een speelse manier kennis maken met muziek en de verschillende instrumenten.

Benieuwd naar onze Roeselaarse Jeugdharmonie? Kom gerust vrijblijvend naar een repetitie in ons lokaal ‘Ter Walle’. Je kan er kennismaken met onze verschillende instrumenten. Misschien is er wel een instrument voor jou beschikbaar, want via de harmonie heb je een mogelijkheid om een instrument te huren.

Geïnteresseerd? Contacteer onze jeugdverantwoordelijke Dominiek Roels via rjh@gildemuziek.be.
[/content_box]
[content_box]

Beginnersensemble

Wie na een eerste jaar opleiding instrument aan de muziekschool graag een harmonie – orkest wil vervoegen, is van harte welkom in Het Beginnersensemble. Onder leiding van enkele professionele muzikanten van onze harmonie (Nele Desmet en Silke Lepoutre) zetten de beginnende muzikanten hun eerste stappen in de harmoniewereld.

Op zondagmorgen van 9u30 tot 10u30 repeteert Het Beginnersensemble in Zaal Ter Walle. De muzikanten die voldoende ervaring opbouwen, mogen na enige tijd doorstromen naar de Roeselaarse Jeugdharmonie.

Ook startende, volwassen muzikanten zijn van harte welkom!
[/content_box]

[content_box custom_class=”grey”]

[button text=”Meer foto’s…” link=”/in-beeld/#category_id_30″ style=”large” size=”normal” target=”_self” display=”block” icon=”no”]

[/content_box]