Muziek Publiek 2018

Voor het derde jaar op rij, trakteerden we - i.s.m. met onze fantastische buur, het Dienstencentrum Schiervelde - het publiek (en onszelf) met een uitgebreid programma aan muziek en ambiance! Een ideale combinatie onder een heerlijk lentezonnetje!

Met 'Bouger in het park', georganiseerd door enkele leerlingen aan de Howest, hadden we alvast een leuke gezinsactiviteit. In het Dienstencentrum kon ondertussen een kopje koffie en een lekkere ijscoupe worden genuttigd, afgewerkt met muziek van De Skjeeve Skoojers. Om 15u was het tijd voor wat entertainment voor jong en oud door Clown Arjoentje van Kloen. Ondertussen kon op de foto gegaan worden bij onze hoofdsponsor Kia en konden er leuke gadgets voor het komende WK voetbal worden bemachtigd.

Daarna was het onze beurt: Een uur lang trotseerden de muzikanten het brandende zonnetje om voor het publiek enkele marsen, afgewisseld met orkestwerken, te spelen.

Om 17u30 was het tijd voor een aperitiefje (met dank aan de familie Vandendriessche!) en kon er daarna aangeschoven worden aan de maaltijd. Ambiance verzekerd op het avondprogramma dankzij de Pilsjaars.

Van harte bedankt aan iedereen die deze dag mogelijk maakte!

Tot volgend jaar!